آشپزی

طرز تهیه دلمه برگ مو؛ هنر آشپزی ایرانی با عطر و طعم بهار

طرز تهیه دلمه برگ مو با هنر آشپزی ایرانی با عطر و طعم بهار را در این مطلب سایت مجله کولاک بخوانید.

دلمه برگ مو یکی از لذیذترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که طعم بی نظیر آن هر فردی را مجذوب خود می کند. این غذای خوشمزه نه تنها به عنوان یک وعده اصلی بلکه به عنوان پیش غذا نیز در مهمانی ها و مراسم خاص سرو می شود. در این مطلب به صورت کامل و با جزئیات به آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو می پردازیم.

 

## مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو

 

برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

 

برگ مو تازه یا خشک ۵۰۰ گرم

برنج نیم دانه یک پیمانه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

لپه نیم پیمانه

پیاز متوسط دو عدد

سبزی دلمه شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید ۴۰۰ گرم

آرد برنج دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آبلیمو یا آب نارنج چهار قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

روغن مایع به میزان لازم

 

## روش تهیه دلمه برگ مو

 

ابتدا برگ های مو را به دقت بررسی کرده و برگ های سالم و بدون پارگی را انتخاب کنید. اگر از برگ مو خشک استفاده می کنید، آن را در آب ولرم به مدت سی دقیقه خیس کنید تا نرم شود.

 

برنج و لپه را به صورت جداگانه به مدت دو ساعت در آب خیس کنید. پیازها را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. سبزی های خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه نمایید.

 

برنج و لپه خیس خورده را به مواد اضافه کرده و نمک، فلفل و زردچوبه را به میزان لازم بیفزایید. تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

 

یک قاشق از مایه آماده شده را در مرکز هر برگ مو قرار دهید. ابتدا دو طرف برگ را روی مواد تا بزنید سپس از پایین شروع به رول کردن برگ کنید تا دلمه فرم بگیرد.

 

کف قابلمه را با برگ های مو یا تکه های پیاز بپوشانید. دلمه ها را به صورت مرتب و کنار هم در قابلمه قرار دهید.

 

مقداری آب در قابلمه بریزید تا سطح دلمه ها را بپوشاند. رب گوجه فرنگی، آبلیمو و شکر را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها به آرامی بپزند.

 

پس از پخت کامل، اجازه دهید دلمه ها کمی در قابلمه بمانند تا طعم ها به خوبی ترکیب شوند. دلمه برگ مو را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

 

## نکات کلیدی برای تهیه دلمه برگ مو بی نظیر

 

برای تهیه دلمه ای عالی، از برگ های موی تازه و جوان استفاده کنید. مایه دلمه باید به اندازه کافی ادویه داشته باشد. هنگام پیچیدن دلمه ها، آنها را محکم نپیچید زیرا برنج during پخت حجم پیدا می کند. از حرارت ملایم برای پخت دلمه استفاده کنید تا برگ ها پاره نشوند. Adding شکر به سس دلمه، طعم ترش و شیرین منحصر به فردی ایجاد می کند.

این غذای سنتی ایرانی نه تنها طعمی فوق العاده دارد بلکه ارزش غذایی بالایی نیز دارد. برگ مو سرشار از آنتی اکسیدان است و ترکیب گوشت، برنج و سبزیجات، آن را به یک غذای کامل تبدیل می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا