گوناگون

فواید و خواص چای سبز

چای سبز چای محبوب این سال‌ها، شهرت خودش را بیشتر در پی حرف‌ها و حدیث‌هایی به دست آورده که در مورد چاقی و ارتباط با این چای زده شده‌است. در این مقاله قصد دارم تا نگاهی به فواید این چای انداخته و در مورد این مشخصه‌های مثبت توضیح بیشتری بدهم.

بسیاری از مطالعات در حوزه تأثیرات چای سبز از عصاره چای سبز همراه استانداردهای مشخص از محتوی پلی فنول تام تار محتوی جداسازی شده پلی فنول مثل EGCG استفاده می‌کنند.

در ادامه با فواید چای سبز آشنا می‌شویم.

۱) چای سبز و محتویات آنتی اکسیدانی

چای سبز چندین ترکیب پلی فنولی دارد که در این بین EGCG یا همان کاتچین بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌است. از نظر آنتی اکسیدانی چای سبز به خوبی فواید خود را اثبات کرده‌است و از پشتیبانی ویژه مطالعات بهره‌مند است.

۲) چای سبز و عملکردی مغزی و پیری مغز

کافئین، ال- تیانین و EGCG در کنار پلی فنول‌های دیگر تأثیرات مثبتی در حوزه‌های عملکردی فلز دارند. این چای ترکیبات بیواکتیو متنوعی دارد که همگی نقش محافظتی در برابر آلزایمر و پارکینسون دارند.

۳) فواید چای سبز برای لاغری و چربیسوزی

بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که چای سبز احتمالاً نرخ متابولیسم را افزایش می‌دهد. و این اتفاق از طریق اکسیداسیون شدید چرب می‌افتد. البته این به معنی چربی‌سوزی و کاهش وزن نیست بلکه فقط یک نکته تسهیل کننده در این روند است.

۴) مدیریت گلوکز

احتمالاً چای سبز سطوح قند خون را کاهش دهد. اطلاعات مشاهده‌ای نشان داده‌اند که این چای ریسک دیابت نوع ۲ را تا حدی کاهش می‌دهد.

۵) چای سبز و سلامت دهان

کاتچین‌ها در چای سبز باعث کاهش رشد باکتری‌ها در دهان می‌شوند. بنابراین افرادی که بهداشت دهان دندان برای آنها حائز اهمیت است می‌توانند این چای را انتخاب کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا