آشپزی

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی با طعمی خوشمزه و ساده

آموزش مرحله به مرحله تهیه کمپوت گیلاس در خانه با نکات کلیدی برای شربت شفاف و میوه های خوشفرم. در این راهنما یاد میگیرید چگونه با سادهترین مواد، یک دسر لوکس و مقوی برای تمام فصل ها آماده کنید.

برای تهیه کمپوت گیلاس خوشمزه ابتدا باید مواد اولیه تازه و باکیفیت را فراهم کنید. برای این کار یک کیلوگرم گیلاس رسیده و سفت را انتخاب کرده و آنها را به دقت بشویید سپس دم هر گیلاس را گرفته و هسته آن را خارج کنید تا بافت میوه در حین پخت حفظ شود.

در مرحله بعد یک قابلمه مناسب بردارید و گیلاس های آماده شده را در آن بریزید سپس پانصد گرم شکر به آن اضافه کنید تا کمپوت طعم شیرین و متعادلی داشته باشد.

پس از آن یک لیوان آب جوش به مخلوط گیلاس و شکر بیفزایید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمپوت به آرامی بجوشد. توجه داشته باشید که پس از شروع جوشیدن حرارت را کم کنید و اجازه دهید کمپوت به مدت بیست دقیقه با حرارت ملایم بپزد در این مدت گیلاس ها نرم شده و شربت غلیظی تشکیل می شود.

در طول پخت ممکن است کف روی سطح کمپوت تشکیل شود که باید با قاشق آن را بگیرید تا ظاهر شفاف و زیبایی داشته باشد. پس از گذشت بیست دقیقه چند قطره آب لیمو ترش تازه به کمپوت اضافه کنید زیرا این کار علاوه بر متعادل کردن طعم از تغییر رنگ گیلاس ها جلوگیری می کند. اکنون کمپوت گیلاس شما آماده است و باید اجازه دهید تا کاملاً خنک شود سپس آن را در ظروف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

این کمپوت خانگی را می توانید به عنوان دسر سرو کنید یا همراه با بستنی و کیک میل نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا