علم و تکنولوژی

چینی‌ها جهان را غافلگیر کردند: قارچی که می‌توان به جای گوشت خورد!

برگرهای آزمایشگاهی را فراموش کنید… محققان با دستکاری ژنتیکی توانستند قارچی مملو از پروتئین و مزه‌ای شبیه گوشت ابداع کنند که می‌تواند به حل کمبود جهانی پروتئین کمک کند و آینده غذای پایدار را شکل دهد.

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از دیلی میل، تیم تحقیقاتی از دانشگاه جیانگنان چین با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR توانستند قارچ اصلاح شده‌ای را پرورش دهند که نه تنها طعم گوشت می‌دهد بلکه تاثیرات زیست محیطی را نیز تا ۶۱ درصد کاهش می‌دهد.

محققان دانشگاه جیانگ نان از قارچ Fusarium venenatum به عنوان پایه کار خود استفاده کردند – همان قارچ رشته‌ای که برای تولید مایکوپروتئین استفاده می‌شود.

محققان سپس دو ژن آن را “خاموش” کردند و اکنون این قارچ به راحتی هضم می‌شود، مهمتر اینکه طعمی بسیار شبیه گوشت دارد و حتی از پروتئین معمولی مغذی‌تر است.

به همین خاطر کارشناسان محیط زیست نیز هیجان‌زده هستند چراکه پرورش این قارچ تأثیر اقلیمی کمتری نسبت به تولید مرغ یا گوشت کشت‌شده دارد.

بدنی ترتیب با استفاده از ۷۰ درصد زمین کمتر، قارچ به غذایی سرشار از پروتئین و شبیه گوشت تبدیل می‌شود.

گردآوری: کولاک
شما چه نظری دارید؟ دیدگاه خود را در سایت کولاک بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا