آشپزی

طرز تهیه کباب کوبیده اصیل ایرانی با روشی مدرن و طعمی فراموش نشدنی

طرز تهیه کباب کوبیده اصیل ایرانی با روشی مدرن و طعمی فراموش نشدنی را در این مطلب سایت مجله کولاک بخوانید. 

کباب کوبیده یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که با رعایت اصول و رازهای طلایی می توانید به بهترین شکل ممکن آن را در منزل تهیه کنید. برای تهیه این کباب فوق العاده شما به مواد اولیه با کیفیت و دقت در مخلوط کردن مواد نیاز دارید. در ادامه مواد لازم و روش تهیه کامل این کباب را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کباب کوبیده با گوشت قرمز

مواد لازم برای تهیه شش نفر شامل گوشت گوسفندی بدون چربی و بدون رگ به میزان پانصد گرم، پیاز متوسط دو عدد، نمک به میزان لازم، فلفل سیاه به میزان لازم، زردچوبه به میزان لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، گوجه فرنگی تازه چهار عدد و زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری می باشد.

روش تهیه به این صورت است که ابتدا پیازها را رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم. سپس گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم. مخلوط گوشت و پیاز را با چاقو یا در غذاساز کاملا خرد و مخلوط می کنیم تا بافتی یکدست و مایع شود. در این مرحله نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه فرنگی و زعفران را به مخلوط اضافه می کنیم و دوباره کاملا مخلوط می کنیم.

مایه کباب را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خوبی به هم بافت دهند. سپس مایه کباب را حوله ای پیچیده و در ظرفی قرار می دهیم و برای مدت سی دقیقه در فریزر می گذاریم تا کمی سفت شود. بعد از این مدت مایه کباب را به اندازه های برابر تقسیم می کنیم و حول هر سیخ فلزی به شکل کباب کوبیده فرم می دهیم.

ذغال را کاملا داغ می کنیم و سیخ ها را روی ذغال با حرارت ملایم قرار می دهیم. هنگام پخت دقت می کنیم که سیخ ها زیاد به آتش نزدیک نباشند. کباب ها را می چرخانیم تا هر دو طرف به طور یکسان پخته شود. در آخرین دقیقه های پخت گوجه فرنگی ها را نیز روی ذغال کباب می کنیم. کباب کوبیده را با نان تازه و سبزی خوردن و پیاز سرو می کنیم.

راز طلایی برای تهیه کباب کوبیده نرم و آبدار استفاده از گوشت تازه و با کیفیت و گرفتن کامل آب پیاز است. همچنین مخلوط کردن مواد با دست باعث ایجاد بافت بهتری می شود. قرار دادن مایه کباب در فریزر قبل از سیخ کردن باعث می شود کباب شما شکل بهتری بگیرد و روی سیخ نریزد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا