آشپزی

طرز تهیه دسر نارنگی و بیسکویت: دسر فصلی خوشمزه و آسان

پاییز با خود میوه‌های خاص و دسرهای منحصر به فردی به همراه می‌آورد که دسر نارنگی و بیسکویت یکی از گزینه‌های ایده‌آل برای این فصل محسوب می‌شود.

این دسر ترکیبی از طعم شیرین و مطبوع نارنگی با بافت ترد بیسکویت است که آماده‌سازی آن بسیار ساده بوده و نتیجه‌ای چشمگیر خواهد داشت. برای تهیه این دسر خوشمزه کافی است مراحل زیر را به دقت دنبال کنید.

ابتدا مواد لازم برای شش نفر را آماده نمایید که شامل شش عدد نارنگی تازه، یک بسته ژله پرتقال، صد گرم شکلات و شش عدد بیسکویت کرم‌دار دو رنگ می‌باشد. در مرحله اول نارنگی‌ها را از وسط به صورت طولی به دو نیم تقسیم کنید و پوست آنها را به آرامی جدا نمایید. دقت کنید که در هنگام جدا کردن پوست، بافت نارنگی آسیب نبیند تا ظاهر دسر شما زیبا باقی بماند.

پس از آماده کردن نارنگی‌ها، هر نیمه را در قالب‌های سیلیکونی مخصوص قرار دهید. در مرحله دوم ژله پرتقال را مطابق دستورالعمل نوشته شده روی بسته آماده کنید و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد. سپس مایع ژله را به آرامی روی نارنگی‌ها بریزید به طوری که تمام سطح آنها پوشانده شود. قالب‌ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.

پس از گذشت دو ساعت، نوبت به اضافه کردن شکلات می‌رسد. شکلات را به روش بن‌ماری ذوب کنید و با استفاده از قیف قنادی آن را به صورت لایه‌ای نازک روی سطح ژله بریزید. قبل از اینکه شکلات کاملاً سفت شود، یک عدد بیسکویت کرم‌دار روی هر قالب قرار دهید. در نهایت دسر را برای چهار ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا کاملاً خودش را بگیرد.

برای تهیه دسری بی‌نقص توجه به چند نکته ضروری است. سعی کنید پوست سفید نارنگی را کاملاً جدا کنید تا طعم تلخ آن در دسر احساس نشود. همچنین اندازه بیسکویت‌ها باید با مقطع قالب‌ها متناسب باشد تا ظاهر دسر یکدست و زیبا به نظر برسد. در صورت نیاز می‌توانید از بیسکویت‌هایی با قطر کمتر یا بیشتر استفاده کنید. این دسر زیبا و خوشمزه نه تنها به عنوان یک دسر عالی برای مهمانی‌ها عمل می‌کند، بلکه گزینه‌ای مناسب برای پذیرایی از مهمانان در روزهای پاییزی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا