سبک زندگی

خورشت «به» با ماهیچه ؛ عطر پاییز روی سفره شب یلدا

خورشت «به» یکی از اصیل‌ترین خورشت‌های ایرانیِ فصل سرماست؛ غذایی گرم، معطر و مقوی که دقیقاً با فلسفه شب یلدا هم‌خوانی دارد. تصمیم داریم در روز بیشت و ششم تا یلدا این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
گردآوری: کولاک
شما چه نظری دارید؟ دیدگاه خود را در سایت کولاک بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا